Het personeel van de Parel stemt de begeleiding af op de vragen en behoeften van de bewoner. Samen met de bewoner en zijn netwerk werken we aan doelen die passen bij de verschillende leefgebieden. De begeleiders kijken naar mogelijkheden en zijn in staat de hulpvraag van bewoners lezen. Doordat de begeleidingsdoelen samen met de bewoner worden gemaakt houdt de bewoner de regie over zijn eigen leven. We verwachten dat personeel naast de bewoner staat en ondersteunend is waar nodig. Goede luistervaardigheden, doorzettingsvermogen, humor en empathie zijn belangrijke eigenschappen die zichtbaar moeten zijn.

Daarnaast wordt van personeel van de Parel verwacht dat zij bij voorkeur Protestants Christelijk meelevend zijn en/of hier invulling aan kunnen geven in hun werk op de Parel.

Naast betaald personeel hebben ook vrijwilligers een belangrijke rol binnen de Parel en organiseren zij tal van leuke activiteiten.

Vacatures binnen de Parel.

Momenteel zijn we op zoek naar een Meewerkend Teamleider voor circa 32 uur.

Als meewerkend teamleider bij ASVZ heb je een veelzijdige en uitdagende functie. Het ene moment onderneem je diverse activiteiten met bewoners van de locatie waar je werkzaam bent en het volgende moment houd je je bezig met bijvoorbeeld een vraag van een medewerker of een bestuurslid. Spreekt de combinatie van leidinggeven en meewerken je aan? Dan is deze vacature als meewerkend teamleider echt iets voor jou!

Meer informatie en solliciteren ga naar https://werkenbijasvz.nl/vacatures/meewerkend-teamleider-de-parel-in-bodegraven-e2983297

 
Wij zijn met regelmaat op zoek naar de volgende medewerkers:

   - Ondersteunend begeleider

   - Begeleider

   - Persoonlijk begeleiders

   - Vrijwilligers
      we zoeken vrijwilligers voor zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten. 

 

 


DE PAREL

Akkermunt 70 
2412 AB Bodegraven 
Telefoon: 0172-611053
Teamleider: Regina Kievit

  

VERENIGING DE PAREL BODEGRAVEN

Meije 105
2411 PM  Bodegraven

 

Informatie:

Secretaris

 


Bankrekening:
NL37 RABO 034 868 2670

 

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com